Helppo ja pikana valmistuva pikkusuolainen onnistuu köksäntuntien taidoilla

Julkaistu:

Soppa365
Piimään leivotut biskitit valmistuvat nopeasti, helposti ja edullisesti.
Nyt tulevat bisketit: yhtä helppoja kuin teeleivät, muhkeita kuin skonssit

Bisketit ovat piimällä leivottuja muhkeita teeleivän ja skonssin sukulaisia. Niiden tekemiseen vaaditaan yhtä paljon taitoa kuin seitsemännen luokan kotitaloustunneilla teeleivän tekemiseen. Siksi ne ovatkin ihania pikaleivonnaisia arki-iltaan tai viikonloppuaamuun.

Makunsa bisketit saavat piimästä. Taikina sekoitetaan nopeasti ja painellaan levyksi. Sen voi joko leikata ruuduiksi tai pyöreiksi bisketeiksi juomalasin avulla.

Parhaimmillaan bisketit ovat vastapaistettuina. Seuraavana päivänä ne piristyvät leivänpaahtimessa. Halkaise ja täytä bisketit kuten hampurilaiset. Kokeile täytteiksi paistettua munaa ja pekonia tai kylmäsavulohta ja tuorejuustoa.

Katso ohje Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt