Ruokala

Koko viikon edulliset arkiruoat: nämä 4 ainesosaa tekevät kalapihveistä entistä maukkaampia

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa.
Tällä viikolla tehdään värikkäitä keittoja ja klassista lohturuokaa.

Viikko aloitetaan täyttävillä kalapihveillä. Pihveihin antavat makua purjo, ruohosipuli, tilli ja sitruunamehu. Lisukkeena maistuu piparjuurella maustettu perunamuusi.

Tiistain talvisessa säässä lämmittää helposti valmistuva purjo-perunakeitto.

Keskiviikkona kokataan pirteän väristä punajuuripastaa. Vuohenjuusto tuo pastaan kaivattua pehmeyttä. Viikko jatkuu pastalinjalla, sillä torstaina kokataan todellista lohturuokaa, kermaista pekonipastaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pastaruokien jälkeen maistuu jälleen kevyempi ruoka. Perjantaina valmistetaan 15 minuutissa valmistuvaa maissikeittoa, johon makua tuovat kanaliemi ja kolmen juuston kerma.

Lisää valmiita, edullisia arkiviikkojen ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Kalapihvit

Tiistai

Purjo-perunakeitto

Keskiviikko

Punajuuripasta

Torstai

Kermainen pekonipasta

Perjantai

Maissikeitto

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt