Ruokala

Älyttömän hyvät halloumiranskalaiset – tässä on viikonlopun paras herkku

Julkaistu:

Soppa365
Juustosta tehdyt ranskalaiset kuulostavat älyttömältä, mutta ovat älyttömän hyviä.
Halloumiranskikset ovat ruokahitti, jota kannattaa kokeilla myös kotona.

Ne saivat alkunsa Lontoon katuruokakojusta, mutta pian ne rantautuivat myös suomalaisravintoloiden listoille. Eikä ihme, sillä juustoranskikset ovat nerokkaita. Niissä yhdistyy suolaisuus, kermaisuus, rapeus ja kevyt syntisyys.

Halloumiranskisten valmistaminen on loppujen lopuksi yksinkertaista. Halloumipala leikataan tikuiksi. Tikut pyöräytetään jauhoissa ja mausteissa. Tämä vaihe on tärkeä, sillä leivitys auttaa tikkuja paistumaan superrapeiksi. Ranskalaiset uppopaistetaan öljyssä.

Tärkeintä koko prosessissa on tarjoilla halloumiranskalaiset tuoreina ja kuumina. Silloin ne ovat ehdottomasti parhaimmillaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katso resepti Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt