Mehevä kanapasta valmistuu vartissa – tätä teet toistekin

Julkaistu:

Soppa365
Syödäänkö teilläkin arkena broileripastaa? Tee tutusta pastaruuasta muutamalla niksillä entistä parempi.
Broileripasta, tuttavallisemmin kanapasta, on monessa perheessä arjen yleisimpiä perusruokia. Tutusta ruuasta on yhtä monta muotoa kuin on kokkiakin. Kokeile vaihteeksi kuitenkin helppoa reseptiä, joka tekee pastasta uudenlaisen.

Vaihda broilerisuikaleet broilerin fileepihveihin, joista saat leikkaamalla tasakokoisia, hieman ronskimpia viipaleita. Kokeile pastaksi isoa kuviopastaa, joka antaa ruokaan hauskan rakenteen.

Pelkästään reilummankokoiset palat tekevät ruuasta kiinnostavamman, kuin jos ainekset olisivat keskenään hienona silppuna. Muista myös keittää pasta niin, että siinä on hieman purutuntumaa jäljellä.

Tee kastike yhdistämällä pannulle smetanaa, dijoninsinappia sekä sitruunamehua. Vaikka smetana on rasvaisempaa kuin moni arjen ruuanlaitossa käytettävä kerma, sitä tarvitaan vain vähän. Yhdestä purkillisesta riittää koko perheen pastaan. Mehevyyden ansiosta edes parmesaania ei tarvita.

Kun broilerit ovat hautuneet hetken smetanasoosissa, voit yhdistää seoksen valutettuun pastaan. Sitten vain haarukat esiin!

Katso tarkka ohje Soppa365:stä.