Ruokala

Nyt on helppoa! Skonssien ainekset löytyvät todennäköisesti jo keittiöstäsi

Julkaistu:

Soppa365
Kello viiden tee tai hidas sunnuntaiaamiainen. Pehmeän mureat skonssit kruunaavat hetken!
Alun perin skottilaiset teeleivät eli skonssit ovat lopulta hyvin helppoja valmistaa.

Kuten koulun kotitaloustunneilta tutut teeleivät, nämäkin herkut kohoavat uunissa leivinjauheella. Erotuksena teeleipiin taikinassa on enemmän rasvaa, jolloin lopputulos on murean pehmeä.

Skonssiresepteissä riittää valinnanvaraa. Tällä Soppa365:n suositulla ohjeella syntyy klassisia makeita skonsseja, jotka sopivat aamiaiselle tai vaikka brittiläistyyliselle iltapäiväteelle hillonokareen kera.

Jauho-leivinjauhe-sokeriseokseen nypitään joukkoon voi. Jos omistat monitoimikoneen, voit tehdä taikinan kätevästi sillä. Lisäät vain kuivat aineet ja kylmän rasvan leikkuuterällä varustettuun kulhoon, surautat muruiksi ja lisäät piimän. Sitten uuniin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Voit paistaa skonssit kolmiopaloina tai jakaa taikinan nokareiksi pellille ja taputella jauhotetuin käsin muutaman sentin paksuisiksi kakkaroiksi. Muista, että skonssit ovat parhaimmillaan uunilämpiminä.

Katso tarkka ohje Soppa365:stä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt