Ruokala

Vain viisi ainesta! Supermehevät broileripullat onnistuvat ilman korppujauhoja

Julkaistu:

Soppa365
Lihapullapäivän pelastus on turkkilainen jogurtti.
Nyt se on todistettu, lihapullataikinaan ei tarvita lainkaan korppujauhoja.

Näiden broileripullien mehevyyden salaisuus on taikinaan sekoitettu turkkilainen jogurtti. Kananmuna sitoo ainekset yhteen. Samaa ideaa voit soveltaa muihinkin lihapulliin.

Mausteita voit hyvin vaihtaa makusi mukaan. Näihin lihapulliin käytetään suolaa ja pohjoisafrikkalaista ras el hanout -mausteseosta, joka antaa niille herkullisen aromin. Tätä mausteseosta löytyy jo lähikaupan maustehyllyltä. Toki myös erilaiset yrtit, sitruunankuoriraaste, chili tai pippurit sopivat mainiosti taikinaan.

Pyörittele broileripullat öljytyin käsin, niin vältät massan tarttumisen käsiin. Voit toki myös oikaista muotoilemalla lihapullat kahdella ruokalusikalla suoraan pannulle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lisukkeeksi sopivat paistetut nuudelit, riisi tai vaikka couscous. Jos jogurttia jäi lihapullamassasta yli, voit sekoittaa siitä ja chilikastikkeesta helpon soosin.

Katso tarkka ohje Soppa365:stä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt