Ruokala

Herkkua jääkaapin jämistä – tästä suolaisesta pannarista tulee arki-iltojesi pelastus

Julkaistu:

Soppa365
Hävikistä herkuksi! Tee helppo pannaritaikina ja ripottele päälle jääkaapista löytämäsi höysteet.
Kun seuraavan kerran mietit, mitä laittaisit ruuaksi, kurkista jääkaappiin. Mitä todennäköisimmin sieltä löytyy maitoa tai kasvimaitoa, kananmunia ja rasvaa. Tarvitaan vain jauhoja ja suolaa, ja pannaritaikina on valmis uuniin.

Tällä kertaa ei siis ole kyse jälkkäripannukakusta, vaan suolaisesta pannarista, joka toimii niin pienenä ateriana kuin vähän reilumpana iltapalana.

Voit tuunata suolaista pannaria helposti jääkaappisi sisällön mukaan. Tee kuten italialaiset pizzan kanssa: pannarin päälle voi lisätä keskenään hyvin erilaisia aineksia, kun ne ovat erillään toisistaan. Näin voit helposti tehdä pannariin yhden sektorin kinkulle, yhden savukalalle. Pannariin sopivat myös paahdetut kasvikset, kypsät perunat sekä feta ja muut juustot.

Lisäämällä pohjataikinaan sulatettua pakastepinaattia saat siihen sekä väriä että makua. Katso ohje ja täyteideat kokonaisuudessaan Soppa365:stä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt