Ruokala

Hemmottele äitiä! Maailman paras täytekakku ja 9 muuta helppoa ja nopeaa reseptiä

Julkaistu:

Äitienpäivä
Ruokalan maukkailla resepteillä äitienpäiväpöydästä ei puutu makua.
Sunnuntaina vietetään äitienpäivää. Oiva tapa osoittaa äidille kiitollisuutta tärkeänä päivänä on ottaa ohjat käsiin keittiössä. Yksi loistava idea on yllättää äiti jo heti aamusta.

Aamupalan tai brunssin tarjoileminen suoraan sänkyyn nostattaa varmasti hymyn äidin kasvoille. Letut ja raikas hedelmäsalaatti ovat hyvä tapa aloittaa äitienpäivän vietto. Myös skonssit valmistuvat nopeasti puolessa tunnissa.

Lounaalle tai päivälliselle maittavia vaihtoehtoja ovat raikas ja helppo avokadokeitto, pikainen vuohenjuusto-parsapiirakka, ruokaisa lohisalaatti ja pihvi parsan ja hollandaisekastikkeen kera.

Monen perheen äitienpäivään kuuluu täytekakku ja se on aina hyvä ratkaisu juhlistamiseen. Oiva vaihtoehto täytekakulle on myös nopea juustokakku, joka ei vaadi useiden tuntien hyydyttämistä. Nopealla muffiniohjeella myös perheen pienimmät osaavat leipoa äidille muffineita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Keräsimme Ruokalan reseptiarkistosta maistuvia vaihtoehtoja juhlintaan. Hemmottele äitiäsi näillä helpoilla ja nopeilla resepteillä!

Venäläiset rahkaletut


Hedelmäsalaatti


Skonssit


Maailman paras täytekakku


Nopea juustokakku


Pihviä, parsaa ja hollandaise


Avokadokeitto


Lohisalaatti


Pikainen vuohenjuusto-parsapiirakka


Valkosuklaamuffinit

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt