Ruokala

Some sekosi uudesta Pätkis-suklaalevystä: ”Vihdoinkin!”

Julkaistu:

Somehitti
Somekansa sai ilosanoman, kun Fazer ilmoitti klassikkosuklaasta valmistettavasta levystä.
Klassikkoherkut herättävät tunteita. Toukokuussa turkulaisen kauppiaan Facebook-päivitys sai hurjan suosion, kun kansa sai tietää Vihreän kuulan makuisten Jaffa-keksien saapumisesta kauppoihin.

Nyt somessa kohkataan Pätkis-suklaalevystä. Uudesta tuotteesta kertovasta Fazerin Facebook-päivityksestä oli tykätty maanantaina aamupäivään mennessä 16 000 kertaa ja kommentointeja oli jo yli 2000. Päivitys ei kuitenkaan kerro, milloin tuote on markkinoilla.

–  Tuote tulee kauppoihin tammikuun alussa, Fazerin makeisliiketoiminnan viestintäjohtaja Liisa Eerola kertoo Ilta-Sanomille.

Suklaalevyn paino on 99 grammaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yksi suosituimmista

Mintunmakuisia suklaakonvehteja on kuitenkin saanut jo isommassa, 320 gramman paketissa. Makeisen muutos suklaalevyksi on silti herättänyt erityistä riemua.

– Vihdoinkin, Facebookissa iloitaan.

Muitakin makuja toivotaan levyiksi: Yksi Fazerin Facebook-päivityksessä kommentoinut toivoo myös esimerkiksi Wiener Nougat -levyä.

– Silloin kaikki olisi hyvin, yhdessä kommentissa haaveillaan.

Yle listasi toukokuussa Suomen myydyimmät makeiset. Pätkis oli sijalla neljä, ja suosituin oli perinteinen Fazerin maitosuklaalevy. Muut Keskon ja S-ryhmän myyntiin perustuneen listan viiden kärkeen yltäneet tuotteet olivat Kismet, Tupla Maxi ja Geisha-maitosuklaapatukka.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt