Vaihtelua perinteiseen jauhelihakastikkeeseen – näin teet helpon arkiruoan kiinalaisittain

Kiinalaisessa jauhelihakastikkeessa maistuu hoisin-kastike, seesamiöljy ja jauhettu neilikka.

Maa-artisokka ja tarhapavut tuovat herkullisen lisän jauhelihakastikkeeseen.

28.2. 11:00

Jauheliha on yksi arjen luottotuotteista ja se taipuu moneksi. Usein se saa seurakseen esimerkiksi tomaattisen kastikkeen, mutta tällä kertaa kiinalaisittain maustettu kastike tuo piristävää vaihtelua arjen ruokahetkiin.

Mausteiden lisäksi kastikkeesta löytyy muun muassa maa-artisokkaa, tarhapapuja sekä valkosipulia ja kevätsipulia. Kastikkeen pohjana toimii kanaliemi, joka maustetaan hoisin-kastikkeella, neilikalla ja soijakastikkeella. Lopuksi se suurustetaan maissijauhoilla. Tarjoile kastike esimerkiksi riisin kanssa.

Katso ohje Sopasta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit