Helppo ja riittoisa pannuruoka – tämä herkku valmistuu vaikka ulkona nuotion ääressä!

Suomalaisten rakastama halloumijuusto on tuttu esimerkiksi kesän grilliruoista, mutta se on loistava raaka-aine myös talvisiin ruokiin.

Valkosipulinen halloumi-tomaattipannu sopii loistavasti myös retkiruoaksi.

27.2. 11:15

Perinteisesti vuohen- ja lampaanmaidosta valmistettu halloumi saa pannulle seurakseen tomaattikastikkeen sekä reilusti valkosipulia. Näppärästi pannulla valmistuva ateria ei juuri esivalmisteluja vaadi.

Halloumit leikataan neljään osaan, jonka jälkeen ne saavat pannulla kauniin paistopinnan. Seuraavaksi pannulle pääsevät valkosipulit ja miniluumutomaatit sekä tomaattisäilykkeet. Lopuksi halloumit saavat poreilla tomaattiseoksen kanssa noin 20 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi bulgurin tai ohran kanssa.

Katso ohje Sopasta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit