Näin teet täydellisen ruokaisan fetasalaatin – yksinkertaista ja älyttömän herkullista

Pienet varsiparsakaalit jätetään napakan kypsiksi.

Vihreä salaattiannos piristää ja pitää nälkää.

16.2. 13:00

Pienet ja makoisat broccoliinit eli varsiparsakaalit ovat maultaan tavallista parsakaalia makeampia ja mehukkaampia. Ne sopivatkin erinomaisesti lämpimiin salaatteihin.

Broccoliineja ei tarvitse välttämättä kypsentää ollenkaan, mutta tätä salaattia varten pilkotut varret keitetään pikaisesti sitruunalla ja hunajalla maustetussa liemessä. Liemi hyödynnetään tuplasti, sillä siinä kypsyy broccoliinien jälkeen salaatin pohjaksi tuleva bulgur. Bulgurin voi halutessaan korvata couscousilla.

Broccoliinien ja bulgurin lisäksi salaattiin tulee ohueksi suikaloitua punasipulia, fetaa sekä paahdettuja pinjansiemeniä. Tuoreet yrtit, hyvä oliiviöljy sekä suola ja pippuri riittävät viimeistelyyn, eikä erillistä kastiketta tarvita.

Katso ohje Sopasta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit