Koukuttavan hyvä lisuke kerrostetaan lasagnen tapaan – juustoinen täyte kruunaa herkun

Kesäkurpitsapaistos on herkullinen lisuke viikonloppuun.

Paistoksen kannattaa antaa jäähtyä vähintään 15 minuuttia ennen tarjoilua.

10.2. 11:15

Kun viikonloppupöytään haluaa jotain erityisen hyvää kasvislisuketta, kannattaa katseet suunnata tämä ohjeen suuntaan. Pääosassa tässä ohjeessa ovat kesäkurpitsa sekä italialainen kevyt ja pehmeä ricottajuusto.

Makua ja rakennetta tähän lasagnea muistuttavaan paistokseen saadaan parmesaanijuustosta, kananmunista sekä valkosipuli-sitruunaöljystä.

Ricottaa valutetaan paistosta varten, jotta valmiin ruoan koostumus ei olisi vetinen. Kananmunan valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi, mikä tee paistoksesta kevyen kuohkean. Kesäkurpitsa viipaloidaan ohuiksi lastuiksi, paistos kootaan lasagnen tapaan ja paistetaan uunissa.

Katso ohje Sopasta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit