Näin kaupan tortillalätyille kannattaa tehdä ennen täyttämistä – lopputulos on koukuttavan rapea

Chalupa muistuttaa rapeaa tacokuorta.

Tortilla kannattaa taittaa puolikuun muotoon heti paistamisen jälkeen.

Tortillat valikoituvat usein viikonloppuaterialle. Useat täytevaihtoehdot tekevät syömisestä hauskempaa. Kun vielä salsakastikkeetkin tekee itse, saa välittömästi maukkaamman ruokailuhetken.

Punainen ja vihreä salsa ovat peruskauraa meksikolaisissa ruokapöydissä. Kokeile ainakin vihreän salsan itse tekemistä, sillä se syntyy yksinkertaisesti tehosekoittimessa pyöräyttäen. Mikäli saat jostain käsiisi tomatilloja, eli vihreitä meksikolaisia tomaatteja, lisää niitä salsaan.

Itse tehdyn salsan lisäksi kannattaa kokeilla tortillalättyjen uppopaistamista kuumassa öljyssä.

Tällä tavoin valmistettuja rapeita tortilloja kutsutaan termillä chalupa. Ne tuovat uuden twistin aterialle, vaikka täytteet olisivatkin ennestään tuttuja.

Katso ohje Sopasta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit