Kyseessä on ilman pohjaa valmistettava paistettu Baskimaan juustokakku, jonka pinta on tarkoituksella tummanpuhuvan palanut. Kakkuun tuleva tuorejuusto kannattaa ottaa ajoissa huoneenlämpöön, jotta siitä tulee helpommin käsiteltävää.
Kakun valmistus on todella yksinkertaista, mutta hieman aikaa vievää. Mitään ei tarvitse erikseen vaahdottaa tai vaivata, vaan kaikki ainekset sekoitetaan kulhossa keskenään.
Kakkua paistetaan uunissa 40 minuuttia, mutta sen jälkeen kakun täytyy antaa jäähtyä raollaan olevassa uunissa huoneenlämpöiseksi, jotta se ei lässähdä.
Punaviinissä maustuneet happamanmakeat mustaviinimarjat ovat täydellinen yhdistelmä makealle ja tuhdille kakulle, ja ne valmistuvat kakun kypsyessä.
Katso ohje Sopasta!