Edullinen, nopea, helppo ja maukas – täydellinen keitto, kun ruoan hinta hirvittää

Täyteläinen maissikeitto on edullista ruokaa.

Tabasco ja timjami viittaavat louisianalaiseen reseptiikkaan.

11.7.2022 18:00

Ruoan hinta kipuaa ylöspäin ja monen pohdinnat suuntautuvat edullisiin reseptivaihtoehtoihin. Tämä maissikeitto kuuluu ehdottomasti sellaisiin.

Säilykemaissista, valkosipulista ja mausteista valmistettu keitto tehdään maito-kermaliemeen, jonka ansiosta se on täyteläisen pehmeä. Keitto onnistuu myös pakastemaissista, mutta silloin maissin kuorista saattaa jäädä keittoon enemmän rakennetta ja sattumia.

Valmistuksessa tarvitaan vain siivilä, kattila, kauha ja sauvasekoitin. Valkosipulit kuullotetaan kokonaisena, sillä keitto soseutetaan lopuksi tasaiseksi. Kun valmiit annokset maustaa tabascolla on eteläisen Amerikan makumaailma tavoitettu.

Katso ohje Sopasta!

Lue myös: Tämä annos maksaa euron – ”Olen lopen kyllästynyt terveellisestä ruoasta luotuun mielikuvaan” sanoo ravintoterapeutti ja todisti sen vääräksi

Lue myös: Tämänkin annoksen saat eurolla – testasimme edullisia reseptejä lupaavan ruokakirjan: ”Lopputulos oli herkkua”

Lue myös: Opiskelijat Helmi ja Raakel kertovat, miten pienellä budjetilla saa hyvää ruokaa: näillä aineksilla pärjää pitkälle – ja tässä ovat halvimmat proteiinit

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit