Muista tärkein asia letun paistossa – ja katso ohje, johon et tarvitse edes jauhoja

Pieni määrä sokeria ja kardemummaa muuttaa munakkaan jälkiruoaksi.

Makea munakas sopii hyvin vaikka viikonlopun aamiaiskattaukseen.

Munakkaan ei tarvitse aina olla suolainen. Ohuena kerroksena paistettu, ja sokerilla sekä kardemummalla maustettu munakasmassa menee täydellisesti letusta.

Munat vatkataan mausteiden ja maidon kanssa juoksevaksi ja paistetaan margariinissa tai voissa kypsäksi. Kun tämän proteiinipitoisen ja täyttävän jälkkärimunakkaan tarjoaa jogurtin tai rahkan, marjojen ja hunajan kanssa on lautasella terveellinen välipala tai jälkiruoka.

Kuuma pannu ja tarpeeksi rasvaa tekevät munakkaankin pinnasta letun näköisen. Sama ohje pätee perinteisiä lettuja paistellessa.

Katso ohje Sopasta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit