Tässä on herkullinen jauhelihakastike, joka sopii nuudeleiden kanssa – tärkeä vaihe ennen paistamista lisää makua

Tätä saatat tehdä toistekin.

Annoksessa possunjauheliha yhdistetään munanuudeleihin.

Hakka mee on ihanan valkosipulinen annos, joka pitää sisällään porsaanjauhelihaa ja nuudeleita. Ruoka valmistuu nopeasti, joten sen jaksaa tehdä vaikka arki-iltana.

Ideana on, että possunjauhelihan annetaan maustua ennen paistamista marinadissa, johon tulee osterikastiketta, soijakastiketta, sokeria ja valkopippuria. Vartin ajan maustunut jauheliha ruskistetaan pannulla valkosipulin kanssa, minkä jälkeen pannulle lisätään kastikkeen ainekset.

Hetken keittämisen jälkeen kastike suurustetaan maissitärkkelyksellä.

Jauhelihakastikkeen kylkeen keitetään munanuudeleita, jotka maustetaan yksinkertaisella valkosipuliöljyllä. Annokset viimeistellään muun muassa tuoreella korianterilla ja limetin mehulla.

Ohjeen löydät Sopasta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit