Loistava vaihtoehto perunasalaatille: paahtoperunat, joita tuskin jää muruakaan yli

Paahtoperunoista tulee huippumaukkaita, kun ne valmistaa kokki Yotam Ottolenghin ohjeella.

Mausteisia paahtoperunoita, viilentävää jogurttia ja tamarindikastiketta. Uudenvuoden perunoissa on nyt ripaus luksusta.

30.12.2021 10:00

Jos et vielä ihan tiedä, minkälaisen perunasalaatin valmistaisit uudeksivuodeksi, mieti vielä hetki. Mitä jos vaihtaisit klassikon ihan uudenlaisiin paahtoperunoihin?

Oheinen masalaperunoiden ohje perustuu kokki Yotam Ottolenghin ideaan. Siinä perunat paahdetaan viipaloituina ja intialaisittain maustettuina kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi. Valmiit perunat kumotaan vadille, korianterichutneyn viiruttamalle jogurttipedille.

Olennainen osa makua ovat paahdetut korianterinsiemenet sekä tamarindikastike, jolla paahtoperunat maustetaan.

Tämän vadin äärellä ei jää epäselväksi, että peruna on illan tähti.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit