Juhlava saaristolaispannari on mainio vaihtoehto itsenäisyyspäivän iltaan – yksi aines tekee siitä täyteläisen

Pannari maustetaan tällä kertaa tummalla siirapilla ja olutmaltailla.

Näyttävä saaristolaispannari yllättää helppoudellaan.

6.12.2021 9:30

Suolainen pannukakku on loistava herkku niin arkeen kuin juhlaan. Sen valmistaminen on vaivatonta ja kerralla saa kokonaisen pellillisen tarjottavaa.

Oheisessa reseptissä pannari saa vivahteita saaristolaisleivästä, kun taikinaan lisätään tummaa siirappia ja olutmaltaita.

Reseptistä löytyvä piimä tuo pannukakkuun kaivattua hapokkuutta ja täyteläisyyttä.

Jäähtynyt pannukakku on helppo leikata annospaloiksi ja täyttää esimerkiksi sitruunaisella katkarapuröralla.

Saat tarjoilusta juhlavan, kun viimeistelet pannaripalan raastetulla sitruunankuorella, tuoreella tillillä ja tarjoilet sen kuohuvan kanssa.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit