Kuorrutettu kukkakaali onnistuu täydellisellä juustokastikkeella – katso ohje! - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kuorrutettu kukkakaali on iki-ihana klassikko – tällä ohjeella syntyy täydellinen juustokastike

Juustokastikkeella hunnutettu kukkakaali sopii monenlaisten ruokien lisukkeeksi.

Gratinoitu kukkakaali viimeistellään tuoreella ruohosipulilla.

26.7. 18:00

Gratinoitu kukkakaali on klassikko, joka maistuu aina yhtä makoisalta.

Olennaisessa roolissa on tietysti juustokastike, jolla kukkakaali hunnutetaan. Kastikkeeseen kannattaa valita täysrasvainen, hyvin sulava ja maukas juusto, kuten gruyère. Tässä ohjeessa juustokastike maustetaan dijoninsinapilla ja muskottipähkinällä.

Kastike pysyy paremmin kukkakaalin päällä, kun se on viileää, joten jäähdytä kastike kylmässä vesihauteessa ennen kuin valutat sen kukkakaalin päälle.

Kastikkeella ja juustoraasteella peitelty kukkakaali pääsee lopuksi uuniin, jossa se saa gratinoitua noin 25 minuuttia.

Ohjeen löydät Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit