Raparperipavlova on kahvipöydän kruunu – resepti: tällä hurmaat kaikki! - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Näyttävä raparperipavlova on kahvipöydän kruunu – tällä hurmaat kaikki!

Pavlovassa yhdistyvät marenki, kinuskikerma ja raparperi.

Pavlova hurmaa maullaan ja ulkomuodollaan.

22.6. 7:45

Raparperipiirakka on aina yhtä hyvää, mutta raparperi sopii moneen muuhunkin.

Esimerkiksi pavlovaan, sillä kirpsakka raparperi ja makea marenki muodostavat hyvän parivaljakon.

Raparperipavlovassa muhkeiden marenkilevyjen seuraksi tulee kinuskikermavaahtoa ja pannulla käväisseitä, sokerilla lepytettyjä raparperipaloja. Kun pavlova on täytetty, koko komeuden päälle valutetaan kinuskikastiketta.

Muista, että pavlova kannattaa täyttää vasta juuri ennen tarjoamista. Näin rapsakka marenki ei pehmene ja sitkisty.

Ohjeen löydät Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit