Kasarmintorin jättiterassi - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kasarmitorin jättiterassilla Helsingin keskustassa on syöty nyt viikko – nämä annokset ovat olleet hittejä

Kasarmitorin suurterassi tarjoaa makuelämyksiä kahdentoista ravintolakojun edestä. Niistä neljä kertoi, mitkä ruoat ovat olleet suosituimpia viikon aukiolon aikana.

Kasarmintorin suurterassi on vetänyt paljon asiakkaita aurinkoisina kesäpäivinä.

18.6. 19:00

Helsingin Kasarmitorin jättiterassilla on voinut nautiskella lukuisien eri ravintoloiden ruoka- ja juomatarjonnasta jo viikon verran. Suurterassilla on tarjolla erilaisia makuelämyksiä kahdessatoista eri ruokakojussa. Vaihtoehtoja löytyy niin isoon kuin pieneenkin nälkään ja perinteisistä suomalaisista herkuista aina eksoottisiin ruokalajeihin.

Tavoitimme neljä terassilla toimivaa ruokakojua ja kysyimme, mitkä annokset ovat olleet erityisen suosittuja kuluneen viikon aikana.

Lue lisää: Helsingissä aukeaa nyt kaksi jättiterassia, joista toinen keskittyy burgereihin– katso Helsingin ja Turun suurterassien ravintolatarjonta

Tacotitan suosittu tacoannos

Tacotita tarjoaa erilaisia meksikolaisia makuja, kuten tacoja, nachoja ja quesadilloja. Ravintolalla on vakituinen paikka Hietalahden kauppahallissa.

– Kanatäytteiset Pollo tacot ovat maistuneet asiakkaille kaikkein parhaiten. Samoin nachot, Timo Meriläinen Tacotitasta kertoo.

Tacotitan suositut Pollo tacot sisältävät muun muassa mausteista kanaa, salsaa ja pico de galloa.

St. George Bakery myy smörrebrödejä

St. George Bakery tarjoaa erilaisia makeita leivoksia ja pikkusuolaisia. Se on myös jättiterassin ainoa erikoiskahveja tarjoava koju. Leipomo sijaitsee vakituisesti Helsingin keskustassa Yrjönkadulla.

– Parhaiten terassilla ovat menestyneet lohta ja rapuja sisältävät tanskalaistyyppiset voileivät eli smörrebrödit sekä makeista leivoksista raparperimuffinit ja kanelikierteet, leipomosta kerrotaan.

Pompier Espalta vegaanista omelettia

Pompier Espa sijaitsee vakituisesti Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla.

Ravintolasta kerrotaan, että suosituimpia hittiannoksia Kasarmintorilla ovat olleet friteerattu kananpoika sekä vegaaninen, kikherneistä valmistettu omeletti.

– Myös muutkin kuin vegaaniruokaa syövät asiakkaat ovat olleet hyvin kiinnostuneita vegaanisesta omeletista, ravintolasta paljastetaan.

Friteerattu kananpoika on houkutellut Pompier Espan kojulla asiakkaita.

Vegaanista omelettia ei valmisteta tavalliseen tapaan kananmunasta, vaan kikherneistä.

Fisken på Diskenin lohikeitto

Nimensä mukaisesti Fisken på Disken tarjoaa lautasillaan kala-annoksia ja muita meren herkkuja. Kalaravintola sijaitsee ympärivuotisesti Kampin ravintolamaailma Korttelissa.

Fisken på Diskenistä kerrotaan, että jättiterassilla menestyneitä annoksia ovat olleet etenkin lohikeitto. Myös katkaravut ja osterit ovat maistuneet asiakkaille.

– Nämä ovat ruokia, jotka terassin kesämenussa ovat tarjolla. Kaikkia on mennyt melko tasaisesti, ravintolasta ilmoitetaan.

Kasarmitorin jättiterassilla palvelevien ravintoloiden lista löytyy tämän jutun lopusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit