Leivitetty kala vielä herkullisemmin – ohje: tällä kikalla saat siihen heti lisää makua - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kikka, jolla saat rapeaksi leivitettyyn kalaan heti lisää makua – ihana ja nopea kesäruoka

Maukkaat kuhafileet ovat lautasella 20 minuutissa.

Kuumat kalapalat maistuvat klassisen kalalisukkeen, tartarkastikkeen kanssa.

17.6. 7:45

Paistettu kala on todellista pikaruokaa.

Kokeile esimerkiksi piparjuurikuhaa, jotka maustetaan kätevällä kikalla: leivityksessä käytettävän kananmunan joukkoon sekoitetaan valmista piparjuuritahnaa.

Kalan valmistus on yksinkertaista. Kuhafileistä poistetaan ensin keskiruoto ja sitten ne maustetaan suolalla, pyöräytetään kananmuna-piparjuuriseoksessa ja lopuksi korppujauhoissa. Tämän jälkeen ne ovat valmiita paistinpannulle.

Voit käyttää tavallisia korppujauhoja tai pankojauhoja. Paista kalafileita pannussa pari minuuttia molemmin puolin.

Ohjeen löydät Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit