Tässä ovat kevään uutuussipsit! Vanha suosikkituote tekee odotetun paluun - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Tässä ovat kevään uutuussipsit! Vanha suosikkituote tekee odotetun paluun

Tänä keväänä uusia makuja löytyy niin peruna-, kaura- kuin ruissipseistäkin.

Kevään uutuussipseistä löytyy jokaiselle jotakin.

7.5. 16:00

Listasimme aikaisemmin tämän kevään uutuusjäätelöt, mutta uusia makuja on ilmestynyt myös sipsihyllylle. Sipsiuutuuksien makupaleteissa toistuvat totuttuun tapaan juusto, chili, sipuli ja sourcream, mutta yllättäjiäkin löytyy. Yksi kevään kiinnostavimpia uutuuksia on Linkosuon ruistortillalastut, jotka valtaavat texmex-hyllyn.

Perinteisiä perunalastuja uusissa mauissa

Eniten uutuuksia – tai kaivattuja vanhoja tuttavuuksia – löytyy perinteiseltä perunalastuhyllyltä. Estrella lanseerasi tänä keväänä uuden Maalaissipsi-sarjan, jota löytyy kolmessa maussa: Merisuola, Cheddar ja punasipuli sekä Ranch ja kermaviili. Sipsit ovat saatavilla 180 gramman pusseissa.

Maalaissipsien lisäksi Estrella on julkaissut kaksi juustoista sipsimakua. Ensimmäinen näistä on Cheddar ja sourcream -poimusipsit, joita myydään 275 gramman pakkauksessa.

Toinen juustoinen uutuus on Superjuusto Cheddar -juustonaksut. Naksut ovat saatavilla 175 gramman pakkauksessa.

Paluun tekevät myös Taffelin kaivatut Furious-sipsit, joiden makupalettiin kuuluvat jalapeno, juusto, sourcream ja chili. Pussia saa 145 ja 312 gramman pakkauksissa.

Heinäkuussa K-Citymarketien valikoimaan tulee myös tomaatilla, sipulilla ja valkosipulilla maustetut Oikian Ameriikan Annabelle Ranch -perunasipsit. Uutuusmaku on vegaaninen ja saatavilla 315 gramman pakkauksessa.

Linssisipsihyllylle lisää vegaanisia uutuuksia

Uutuuksia on saatavilla myös linssisipsien ystäville. Linssisipsejä löytyy vegaanisen sourcreamin ja sweet chilin sekä vegaanisen juuston ja punasipulin mauissa.

Taffel LinsSips Bravo Sourcream Sweet Chili -linssisipsi on vegaaninen ja saatavilla 130 gramman pakkauksessa.

Myös Estrella Linssisipsi Juusto & Punasipuli -linssisipsi on vegaaninen ja saatavilla 100 gramman pakkauksessa.

Kaura valtaa sipsihyllyt ja ruis texmex-osaston

Perunan, maissin ja linssien lisäksi myös kaurasipsien valikoima suurentuu. Gluteenittomissa ja vegaanisissa Oikia Oatis Välimeren Yrtit -kauranaksuissa maistuu sipuli, valkosipuli, kirveli, rosmariini, oregano ja basilika. Naksut ovat saatavilla 150 gramman pussissa.

Linkosuo tuo puolestaan texmex-osastolle maissitortillalastujen kaveriksi ruisversion. Ruistortillalastuja on saatavilla kahdessa maussa: Mexican salsa ja Jalopeno-Cheddar ja niitä myydään 100 gramman pusseissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit