Täyteläinen suolakinuski-juustokakku on juhlien hitti – tee edellisenä päivänä jääkaappiin, ja maku on vain parempi - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Täyteläinen suolakinuski-juustokakku on juhlien hitti – tee edellisenä päivänä jääkaappiin, ja maku on vain parempi

Paistettu juustokakku kannattaa valmistaa päivää ennen tarjoilua jääkaappiin. Siksi se on stressitön vaihtoehto juhlatarjottavaksi.

Suolakinuski-juustokakku on helppo, riittoisa ja superherkullinen leivonnainen kaikkiin kevään juhliin.

6.5. 8:05

Moni meistä rakastaa paistettua juustokakkua. Täyteläinen, makea ja hivenen suolainen kakku saa makunystyrät hyrräämään.

Oheisessa ohjeessa juustokakun maku on maksimoitu lisäämällä täytteeseen ja pinnalle dulce de lecheä eli karamellisoitua kondensoitua maitoa. Sitä löytyy ruokakaupasta varmimmin leivontatarvike- tai säilykehyllyiltä, tavallisen makeutetun kondensoidun maidon vierestä.

Kakun pohja valmistuu keksimuruista ja voista. Täyte syntyy puolestaan sekoittamalla ainekset yhteen. Valmistuksessa vaikeinta on siis odottaminen, koska kakku saa kypsyä rauhassa uunin alaosassa. Yksi yö jääkaapissa saa rakenteen tiivistymään herkulliseksi.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit