Ihanat suolaiset herkkupalat juhliin tai piknikille – todella yksinkertaista, todella hyvää - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Ihanat suolaiset herkkupalat juhliin tai piknikille – todella yksinkertaista, todella hyvää

Lehtitaikinasta paistetut kupit voi lastata suolaisilla tai makeilla täytteillä.

Lehtevä taikinakuppi ja suolainen porotäyte sopivat ihanasti yhteen.

5.5. 11:30

Äitienpäivä, piknik, ensimmäiset pihakahvit. Keväällä riittää pieniä juhlia, joissa maistuvat suolaiset tai makeat makupalat.

Helpoimmat herkut onnistuvat valmiista lehtitaikinasta. Kun kaulitut taikinalevyt leikkaa paloiksi ja asettelee muffinipellin koloihin, ne paistuvat uunissa pieniksi lehteviksi kupeiksi. Jäähdyttyään kupit voi täyttää niin suolaisilla kuin makeillakin täytteillä.

Oheisessa ohjeessa taikinakupin kyytiin pääsee suolaisenkirpakka porotäyte, joka perustuu piparjuurituorejuustosta ja turkkilaisesta jogurtista sekoitettuun tahnaan. Samalla idealla voit valmistaa täytteen myös kylmäsavulohesta. Makeaksi täytteeksi sopii puolestaan rahkalla tukevoitettu kermavaahto ja tuoreet marjat.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit