Tässä tulee kevään ihanin ja nopea pannuruoka: Parsaa ja gnoccheja! - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Tässä tulee kevään ihanin ja nopea pannuruoka: Parsaa ja gnoccheja!

Perunagnocchit ovat todellista herkuttelijan pikaruokaa. Tällä kertaa ne yhdistetään keväiseen parsaan.

Ihanan helppo pannu yhdistää kaksi suosikkia, parsat ja gnocchit. Piparjuurivoi antaa makuun sopivasti ytyä.­

23.4. 11:03

Perunagnoccheja voi löytää kaupasta sekä tuorepastojen joukosta että kuivapastahyllyiltä. Molempien tuotteiden keittoaika on yhtä lyhyt. Gnocchit kypsyvät voimakkaasti kiehuvassa vedessä parissa minuutissa.

Kun pallerot nousevat keitinveden pintaan, ne ovat valmiita valutettaviksi. Tämän jälkeen gnocchit voi yhdistää kastikkeisiin pastan tapaan tai paistaa nopeasti pannulla.

Oheisessa ohjeessa gnocchit ja paloitellut, esikeitetyt parsat pyöräytetään nopeasti pannun kautta pöytään. Makunsa kevätpannu saa voista, joka on maustettu raastetulla piparjuurella.

Kiireessä voit vaihtaa tuoreen piparjuuren nokareeseen valmista piparjuuritahnaa.

Pari minuuttia pannulla riittää imeyttämään maustevoin maut gnoccheihin.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit