Supermaukkaassa täyteleivässä on täydelliset makuparit – näin se valmistuu - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Supermaukkaassa täyteleivässä on täydelliset makuparit – näin se valmistuu

Reuben on tuhti leipä, jossa on suolalihaa, hapankaalia, sveitsiläistä juustoa ja majoneesipohjaista herkkusoosia.

Reuben-leivässä lumoavat voimakkaat maut, jotka sopivat täydellisesti yhteen.­

18.4. 9:00

Erilaiset täytetyt leivät ovat pitkään olleet suosittuja. Eräs klassikko on reuben, amerikkalainen tuhti täytetty leipä, jonka kerroksissa maistuvat hapankaali ja suolaliha.

Pohjaksi tarvitaan rukiista leipää. Napakka mutta pehmeä ruispaahtoleipä sopii täydellisesti tarkoitukseen.

Puolet leipäpaloista sivellään voilla ja puolet majoneesipohjaisella, piparjuurella maustetulla kastikkeella.

Kastikkeella sivellyn leivän päälle lisätään hapankaalia, suolalihaa ja gruyère-juustoa ja voideltu leipä painetaan napakasti päälle.

Muutama minuutti pannulla saa juuston sulamaan, täytteen kuumenemaan ja leivät paahtumaan rapeiksi. Jos omistat voileipägrillin, voit paahtaa täytetyt leivät myös siinä.

Vahvat maut sulautuvat tässä leivässä täydellisesti yhteen.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit