Nyhtökana onnistuu myös hellalla! Murea broileri maistuu ihanalta tacon täytteenä - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Nyhtökana onnistuu myös hellalla! Murea broileri maistuu ihanalta tacon täytteenä

Säpäkät broileritacot saavat makunsa etikalla ja soijalla maustetussa liemessä kypsytetystä broilerista.

Tacojen mehevä nyhtökanatäyte saa makunsa savuisesta chipotlechilistä.­

7.4. 20:05

Ylikypsäksi valmistettu nyhtökana sopii mainiosti tacojen täytteeksi. Tällä kertaa se valmistetaan broilerin koipireisistä, jotka kypsennetään viinietikalla, soijakastikkeella ja säilötyllä chipotlechilillä maustetussa liemessä.

Edes uunia ei tarvitse kuumentaa tätä ruokaa varten, sillä koipireidet saavat kiehua rauhassa hellalla. Kokoon keitetystä liemestä valmistuu broilerille maukas kastike.

Täytteen kypsyessä ehtii valmistella muut lisukkeet, kuten meksikolaisen salsa verden ja limetticreman.

Jopa tortillat voi halutessaan valmistaa itse, mutta yhtä hyvin voi käyttää kaupan valmiita pieniä maissitortilloja, jotka on helppo taittaa rennoiksi taskuiksi.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit