Meheviksi kypsennetyt munakoisot on pääsiäisen helpoin pääruoka – feta viimeistelee herkun

Meheviksi valellut, paahdetut ja fetalla viimeistellyt oreganomunakoisot sopivat täydellisesti pääsiäispöytään.

Helppoa ja herkullista! Munakoisot saavat pintaansa oreganoa mausteöljyn ja vinegretin muodossa.

4.4.2021 9:00

Hollantilaisten munakoisojen sesonki alkaa sopivasti juuri pääsiäisen tienoilla. Mehevistä, pienehköistä munakoisoista voi valmistaa kevään helpoimman juhlaruuan.

Ideana on puolittaa munakoisot pitkittäin, imeyttää ne makuöljyllä meheviksi ja paahtaa uunissa kypsiksi. Yhdellä kertaa munakoisoja voi kypsentää muutaman tai jopa pellillisen.

Oheisessa ohjeessa munakoisoja valellaan vielä kypsennyksen jälkeenkin. Tätä varten valmistetaan vinegretti, jonka hapokkuus ja vahva yrttisyys tuovat ytyä lempeään makuun.

Päälle sopii murennettu feta. Munakoisoista saa kuitenkin helposti myös vegaanisia vaihtamalla fetan vastaavaan maidottomaan tuotteeseen.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit