Lempeä tapa kypsentää lihapullat – meheviin pulliin ei tarvita korppujauhoa - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Lempeä tapa kypsentää lihapullat – meheviin pulliin ei tarvita korppujauhoa

Parilla niksillä karitsanlihapullista saa supermeheviä.

Huolellisesti haudutetuissa karitsanlihapullissa maistuu rakuuna, timjami ja dijoninsinappi.

24.3. 10:04

Karitsanjauhelihasta valmistetut lihapullat sopivat mainiosti pääsiäispöytään. Mehevyyden takaa pari niksiä.

Ensin jauhelihan joukkoon sekoitetaan ranskankermaa. Tällä kertaa korppujauhot saa unohtaa kaappiin.

Niiden sijaan massaan lisätään runsaasti tuoreita yrttejä, paahdettua sipulirouhetta sekä kokojyväsinappia, jotka antavat lihapullille herkullisen maun.

Ruskistuksen jälkeen lihapullat haudutetaan kypsiksi lihaliemessä. Lempeä kypsennystapa pitää lihapullat mehevinä.

Tärkeä osa lientä on ripaus sokeria, joka tasapainottaa voimakkaita makuja tyylikkäästi.

Pääsiäisen lihapullien seuraksi sopii juurespyree tai perunamuusi.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit