Helppo keitto saa makunsa pekonista – valmistuu puolessa tunnissa - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Helppo keitto saa makunsa pekonista – valmistuu puolessa tunnissa

Maukas kaalikeitto on täydellinen kylmän sään ruoka.

Sopasta löytyy lehtikaalia, broccoliinia ja hapankaalia.­

7.3. 9:00

Keiton teko alkaa pekonin paahtamisella ja sipulin kuullottamisella. Seuraavaksi kattilaan pääsee rasiallinen hapankaalia liemineen, ateriajyviä, vettä ja kasvisliemikuutio. Jyvät tekevät keitosta mukavan ruokaisan.

Keittoon saa upotettua helposti osan päivän kasviksista.

Tässä ohjeessa keittoon tulee hapankaalin lisäksi myös kahta muuta kaalia: lehtikaalia sekä broccoliinia eli varsiparsakaalia.

Katso ohje Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit