Tuttuakin tutumpi herkku uudella tavalla – mokkapalat ihastuttavat nyt jäätelökakun muodossa - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Tuttuakin tutumpi herkku uudella tavalla – mokkapalat ihastuttavat nyt jäätelökakun muodossa

Tässä jälkiruuassa yhdistyvät kakkupohja, jäätelö ja kuorrutus.

Älä unohda nonparelleja kakun päältä.­

2.3. 11:01

Mokkapalat eivät esittelyjä kaipaa.

Tässä reseptissä klassikkoleivonnainen saa uuden muodon jäätelökakussa.

Ensin valmistetaan suklainen kakkulevy, joka paistuu uunissa noin vartissa. Jäätelönä on tietysti suklaajäätelöä. Jäätelö paloitellaan, ja palaset laitetaan vuoan pohjalle.

Jäähtynyt kakkulevy nostetaan jäätelökerroksen päälle, ja sitten kakku nostetaan pakastimeen puoleksi tunniksi.

Kakku kruunataan tavallisten mokkapalojen tyyliin vahvalla kahvilla terästetyllä kuorrutuksella ja nonparelleilla.

Kun kuorrute on levitetty ja nonparellit ripoteltu, kakku siirretään vielä hetkeksi takaisin pakastimeen, jotta kuorrute jähmettyy.

Katso ohje Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit