Maaliskuun ensimmäinen viikko aloitetaan pataruoalla. Possu-hapankaalipadassa kassler saa hautua kaikessa rauhassa pehmeäksi. Lopputulos palkitsee. Smetana viimeistelee ruoan.
Tiistaina on vuorossa helppo pasta, jonka kaikki ainekset kypsyvät kätevästi samassa kattilassa, pastoineen päivineen.
Keskiviikkona herkutellaan hieman tavallista kevyemmällä pizzalla. Pizzan pohja tehdään murustetusta kukkakaalista. Lisäksi tässä ohjeessa pizzapohjassa on psylliumkuitua, kananmunaa ja raastettua parmesaania.
Torstaina keitetään potkarokkaa, eli hernekeittoa. Tämä soppa on saanut nimensä luullisesta sianpotkasta, joka tuo siihen lisää makua.
Perjantaina paistetaan muikkuja. Rapeat muikut nautitaan luonnollisesti perunamuusin kanssa.
Lisää vinkkejä arkiruokiin löydät täältä.