Chilinystävän uusi suosikki! Pehmeät maissitortillat täytetään mausteisella possulla - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Chilinystävän uusi suosikki! Pehmeät maissitortillat täytetään mausteisella possulla

Helppo chilimajoneesi valmistuu sekoittamalla ainekset keskenään.

Barbequepossua ja chipotlechilimajoneesia. Tämä taco on chilinystävän uusi suosikki!­

24.2. 10:58

Tacoilla tarkoitetaan puhekielessä usein rapeita, muotoonsa friteerattuja taitettuja maissikuoria. Meksikossa tacot ovat kuitenkin pehmeitä, pieniä maissitortilloja, jotka syödään taskuiksi taitettuina.

Oheisessa ohjeessa pehmeiden tortillojen päälle kasataan barbeque-maustettua possunjauhelihaa, kasviksia ja chilimajoneesia. Täytteet valmistuvat nopeasti, joten fiesta on valmis alle puolessa tunnissa.

Olennainen osa kokonaisuutta on chilimajoneesi, joka tehdään tällä kertaa chipotlechilistä ja valmismajoneesista surauttamalla. Savuista chipotlechiliä löytyy tomaattiseen kastikkeeseen säilöttynä isoimpien ruokakauppojen säilykeosastolta. Voimakasta chiliä kannattaa annostella aluksi varovaisesti, jotta majoneesista saa omaan makuun sopivan tulisen.

Katso ohje Soppa365:stä!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit