Nyt on mahtava pannukakku! Täytteessä kaksi ihanaa makua - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Nyt on mahtava pannukakku! Täytteessä kaksi ihanaa makua

Quiche Lorraine on ranskalainen piiras, jossa on pekonia ja voimakasta juustoa. Samat maut toimivat mainiosti myös pannarin muodossa.

Suolainen pannari sopii suurpiirteiselle leipojalle. Lorrainen pannari saa makunsa pekonista.­

3.1. 8:00

Suolainen piirakka ja raikas salaatti. Tämä yhdistelmä on takuuvarma valinta silloin, kun iltapalalle haluaa jotain vähän tavallista ruokaisampaa ja parempaa tarjottavaa.

Piirakan valmistus saattaa kuitenkin tuntua joskus melko työläältä ja monivaiheiselta. Silloin hyvä vaihtoehto on suolainen pannari, johon ei tarvita erillistä pohjaa lainkaan vaan koko taikina valmistuu sekoittamalla.

Oheinen pannariohje on nimetty leikkimielisesti Lorrainen pannariksi. Piirakan makuaineet ja höysteet ovat nimittäin tuttuja quiche Lorrainesta eli ranskalaisesta pekonipiirakasta.

Taikinan joukkoon sekoitetaan rapeaksi paistettua pekonia, kuullotettua sipulia sekä gruyère-juustoa.

Vajaa puoli tuntia uunissa, ja pekonipannari on paahtunut kypsäksi ja herkulliseksi. Parhaimmillaan se on uunilämpimänä salaatin kanssa.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit