Nämä lohipihvit ovat täynnä makua – ja ovat todella helppoja valmistaa - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Nämä lohipihvit ovat täynnä makua – ja ovat todella helppoja valmistaa

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

30.11.2020 12:11

Tällä viikolla käytetään monipuolisesti kasviksia ja juureksia.

Maanantaina valmistetaan herkullista kurpitsapastaa ja tiistaina paistetaan kalapihvejä, joihin lisää makua ja ruokaisuutta saadaan maissista.

Keskiviikkona valmistetaan kanaa, joka maustetaan harissalla. Porkkanahummus viimeistelee mausteisen ruoan.

Torstaina tehdään lohipihvejä. Nämä pihvit saavat makua punajuuresta ja ovat siksi saaneet nimensä perinteisten lindstöriminpihvien mukaan. Tämä ohje on täynnä makua. Pihvit maistuvat esimerkiksi perunamuusin kera.

Perjantaina on vuorossa lanttu-possupata.

Lisää valmiita arkiviikkojen ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Kurpitsapasta

Tiistai

Maissi-kalapihvit

Keskiviikko

Harissalla maustettua kanaa ja porkkanahummusta

Torstai

Lohi-lindströminpihvit

Perjantai

Possu-lanttupata

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit