Tietty taktiikka pizzan paistamisessa tekee siitä superhyvän – valkoista pizzaa kannattaa leipoa saman tien koko pellillinen - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Tietty taktiikka pizzan paistamisessa tekee siitä superhyvän – valkoista pizzaa kannattaa leipoa saman tien koko pellillinen

Valkoiseen pizzaan käytetään tomaattimurskan sijaan ranskankermaa. Tässä versiossa ihastuttaa lehtikaalin ja parmankinkun yhdistelmä.

Valkoinen peltipizza on tyylikäs ja riittoisa herkku, joka maistuu esimerkiksi glögin kanssa.­

27.11.2020 7:30

Valkoinen lehtikaali-kinkkupizza kuuluu Soppa365:n ikisuosikkeihin. Ohjeessa valmistetaan pellin kokoinen pizzapohja, joka päällystetään tomaattimurskan sijaan ranskankermalla.

Tärkeintä on, ettei kaikkia täytteitä lado paahtumaan yhtä aikaa pizzan päälle.

Valkoisen kerroksen pinnalle lisätään alkuun vain sipulia ja valkosipulimurskaa, joiden kanssa pizzapohja saa paistua kuumassa uunissa kymmenisen minuuttia.

Sitten on lehtikaalin vuoro – sille riittää muutama minuutti, ellei sitten halua kaalista erityisen rapeaa.

Täydellinen pari lehtikaalilla päällystetylle pizzalle on parmankinkku. Voit lisätä kinkkuviipaleet ruusukkeina tai kauniina kaistaleina pizzan päälle juuri ennen tarjoilua.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit