Ihana, mausteinen broileripata saa makua persimonista - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Ihana, mausteinen broileripata saa makua persimonista

Persimonit ovat nyt edullisia ja makeita. Ne sopivat hyvin myös lämpimiin ruokiin.

Persimonit saavat broileripadan maistumaan Välimeren auringolta.­

26.11.2020 7:30

Espanjalaisten persimonien kausi sattuu meidän kannaltamme sopivasti vuoden pimeimpään hetkeen. Juuri nyt tarvitaan makeaa, auringolta maistuvaa hedelmää, joka toimii niin juustotarjottimella kuin pipareiden ja glögin seurassa.

Persimoneja voi kuitenkin käyttää myös lämpimiin ruokiin. Oheisessa ohjeessa hedelmiä pilkotaan marokkolaistyyliseen, herkullisen mausteiseen broileripataan. Hautumiseen saa varata noin tunnin, minkä aikana broilerin paistileikkeet mureutuvat ja hedelmät luovuttavat liemeen makeutensa.

Mehevän padan rinnalle tarvitaan jotakin rapeaa. Täydellinen pari on paahdetuista pähkinöistä ja siemenistä valmistettu dukkah, joka saa tällä kertaa lisää ruokaisuutta kikherneistä.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit