Ihanan herkullinen tapa käyttää leipäjuustoa! Se sopii täydellisesti nepalilaiseen curryyn - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Ihanan herkullinen tapa käyttää leipäjuustoa! Se sopii täydellisesti nepalilaiseen curryyn

Täyteläinen kermainen tomaatticurry valmistuu helposti kotioloissakin.

Nepalilaistyylinen curry onnistuu mainiosti leipäjuustosta.­

24.11.2020 7:30

Tilaatko nepalilaisessa tai intialaisessa ravintolassa useimmiten paneer-annoksen? Mehevillä juustopaloilla höystettyjä curryja saa niin pinaattisina kuin tomaattisinakin versioina.

Oheinen nepalilaistyylinen paneer koseli -curry perustuu tuoreella inkiväärillä, valkosipulilla ja garam masalalla maustettuun tomaattikastikkeeseen. Riittävän pitkä haudutus saa mausteiden aromit avautumaan.

Kerman lisäksi kastikkeen täyteläisyydestä vastaa cashewpähkinämaito, jota saadaan soseuttamalla liotetut pähkinät veden kanssa sileäksi.

Itse sattumina curryssa toimii mainiosti kotoinen leipäjuustomme. Se kannattaa kuitenkin lisätä kastikkeeseen vasta lopuksi, jotta juusto lämpenee mutta pysyy kiinteänä.

Yhtä hyvin voit käyttää kaupasta löytyvää paneer-juustoa tai kotijuustoa.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit