Toimiva kikka lasagnelevyillä – näin lasagne valmistuu uunissa vartissa! Myös valkokastike tehdään uudella tavalla - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Toimiva kikka lasagnelevyillä – näin lasagne valmistuu uunissa vartissa! Myös valkokastike tehdään uudella tavalla

Lasagnen valmistuksessa työläintä on kastikkeiden keittely. Kokeile vaihteeksi lasagnea, jonka valkoinen kerros valmistuu rahkasta ja vuohentuorejuustosta.

Pikainen pinaattilasagne on puolessa tunnissa valmis pöytään.­

9.11. 7:30

Lasagnea varten tarvitaan yleensä kaksi erillistä kastiketta, joista toinen on usein tomaatti- ja toinen maitopohjainen. Kastikkeiden tarpeellisuus liittyy siihen, että pastalevyt käytetään vuokaan raakoina, jolloin ne imaisevat kypsyessään ylimääräisen nesteen.

Oheisessa ohjeessa lasagne valmistetaan hieman toisin. Kerrosten väliin paistetaan yksinkertainen pinaattihöystö ja valkokastike korvataan puolestaan rahkatäytteellä, joka on rikastettu juustolla meheväksi.

Koska täytteissä ei ole juurikaan nestettä, lasagnelevyt esikeitetään nopeasti kiehuvassa vedessä ja jäähdytetään kylmällä vedellä.

Näin ne voi nostella vuokaan kerroksittain täytteiden kanssa. Vartti uunissa, ja valmista on.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit