Täydellinen juustopasta! Yksi aines tekee siitä koukuttavan hyvän - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Täydellinen juustopasta! Yksi aines tekee siitä koukuttavan hyvän

Cacio e pepe onnistuu aina, kunhan kastiketta muistaa sekoittaa rivakasti. Tämä versio juustopastasta on kokeilemisen arvoinen.

Cacio e pepe saa kunnon umamipotkun misotahnasta.­

27.10. 7:30

Muutaman aineksen juustopasta cacio e pepe on roomalainen klassikko. Kastike sekoitetaan hienoksi raastetusta pecorinojuustosta ja pastan keitinvedestä. Makua antavat kuivalla pannulla paahdetut, murskatut mustapippurit.

Oheisen pastan valmistustapa on uskollinen alkuperäiselle reseptille, mutta eräs aines tekee siitä erityisen herkullisen.

Keitinveden joukkoon lisätään nimittäin japanilaista misotahnaa, joka tuo pastaan ihanaa umamisuutta. Vaikka yhdistelmä on villi, se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Mison lisäksi pastan mausteena on chiliä. Voit halutessasi vaihtaa chilihiutaleet alkuperäisen juustopastan paahdettuihin mustapippureihin.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit