Helppo yhden pannun ruoka – kippaa päälle valmisgnocchit ja hyvää tulee

Ratatouille on ranskalainen tomaattinen kasvishöystö. Tällä kertaa se rikastetaan gnoccheilla.

Ratatouille-kasvishöystöstä saa ihanan yhden pannun ruoan lisäämällä joukkoon gnoccheja.

6.10.2020 7:00

Ratatouilleen tarvitaan kesäkurpitsaa, paprikoita, sipulia ja munakoisoja. Huolellinen kuullotus ja haudutus tomaattisessa ja yrttisessä liemessä tekevät kasviksista himoitun ranskalaistyylisen kasvishöystön.

Tällä kertaa ratatouille tarjoillaan arkikelpoisessa muodossa. Kasvikset pilkotaan pieneksi, jolloin ne kypsyvät nopeasti. Lisäksi joukkoon kipataan paketillinen gnoccheja, jotka imaisevat kypsyessään liemen maut.

Gnoccheja eli perunapastaa löytyy kaupasta tällä hetkellä sekä kuiva- että tuorepastahyllyltä. Kumpikin laatu sopii tarkoitukseen.

Muutaman minuutin keittoaika riittää kypsentämään gnocchit sopivan pehmeiksi.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit