Kuin intialaisessa ravintolassa – näin valmistat täyteläisen kanakorman - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kuin intialaisessa ravintolassa – näin valmistat täyteläisen kanakorman

Kormalla tarkoitetaan paksua, mausteista, jogurtilla tai kermalla sakeutettua intialaista kastiketta. Tällä kertaa se valmistetaan broilerista.

Suloisen pehmeä ja ihanan mausteinen broilerikorma maistuu parhaalta basmatiriisin kanssa.­

29.9. 7:00

Kurkumaa, kardemummaa, juustokuminaa. Intialainen kanakorma saa autenttisen, lämpimän aromaattisen makunsa maustekimarasta.

Korman valmistus aloitetaan mittaamalla pannulle öljy ja mausteet. Mausteöljyä kuumennetaan hitaasti, jotta maut avautuvat. Tämän jälkeen lisätään muut maustetahnan ainekset, inkivääri ja sipulit, sekä kormalle tunnusmerkilliset kookosmaito ja jogurtti.

Itse broileria ei paisteta, vaan se lisätään korman liemeen hautumaan sellaisenaan. Broilerin sisäfileet kypsyvät tällä tavoin suloisen pehmeiksi ja imaisevat liemen maut.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit