Monipuolinen ateria eineksistä! Lihapullapelti on vartissa valmis uuniin - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Monipuolinen ateria eineksistä! Lihapullapelti on vartissa valmis uuniin

Anna valmiiden lihapullien ja lohkoperunoiden pelastaa iltasi. Kun lisäät joukkoon kasviksia, saat aineksista monipuolisen aterian.

Yrttiöljy ja kalamataoliivit antavat lihapullapeltiin ihanan kreikkalaistvistin.­

14.9. 7:00

Monipuolisen aterian eteen ei tarvitse tehdä kaikkea itse. Oheisessa ohjeessa lihapullapelti valmistuu eineslihapullista, jotka höystetään pakastealtaasta löytyvillä lohkoperunoilla.

Lisäksi pellille levitetään varsiparsakaalia sekä kirsikkatomaatteja, jotka tekevät ruoasta ihanan mehevän ja värikkään.

Mausta vastaa tässä tapauksessa yrttiöljy, joka valmistetaan sekoittamalla tuoreita tai kuivattuja yrttejä öljyn joukkoon.

Öljy pyöräytetään sekä kasvisten että perunoiden kanssa yhteen, minkä jälkeen pelti on uunivalmis. Voit asetella ainekset pellille paahtumaan omiin sektoreihinsa tai suloisesti sekaisin.

Parinkymmenen minuutin päästä tuoksu kertoo, että valmista on.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit