Herkullisten lihapullien salaisuus on pienessä lisäyksessä taikinaan - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Herkullisten lihapullien salaisuus on pienessä lisäyksessä taikinaan

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

31.8.2020 11:53

Tällä viikolla hyödynnetään alkusyksyn sesongin kasviksia.

Maanantaina valmistetaan herkullista kasvispataa. Vihannekset muhivat herkullisiksi uunissa. Tämä ruoka on valmista reilussa puolessa tunnissa.

Tiistaina on vuorossa kaali-jauhelihakeitto. Yksinkertaisista ja edullisista aineksista syntyy maukas soppa.

Keskiviikkona tehdään tomaatti-pekonipastaa, johon chili tuo pientä potkua. Kuten monet pastat, tämäkin ruoka on valmis reilusti alle puolessa tunnissa.

Torstaina pyöritellään lihapullia. Ne saavat erityisen hyvää makua tuoreista yrteistä. Taikinaan voi käyttää oman maun mukaan lipstikkaa, basilikaa, lehtipersiljaa tai ruohosipulia. Jos käytät riistajauhelihaa, timjami tai rosmariini sopivat taikinaan erityisen hyvin.

Perjantaina on vuorossa nopea lehtikaalipesto, joka maistuu pastan kanssa.

Lisää valmiita edullisia arkiviikkojen ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Alkusyksyn kasvispata

Tiistai

Kaali-jauhelihakeitto

Keskiviikko

Pasta all'amatriciana

Torstai

Yrttiset lihapullat

Perjantai

Lehtikaalipesto ja pastaa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit