Unohda kohottelu! Helpot naanleivät paistuvat pannulla puolessa tunnissa - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Unohda kohottelu! Helpot naanleivät paistuvat pannulla puolessa tunnissa

Rakastatko paistolämpimiä naanleipiä? Niin moni muukin. Helpolla reseptillä valmistat ne ilman uunia.

Vastapaistetut naanleivät maistuvat herkullisilta valkosipulivoin kanssa.

19.8.2020 7:00

Oheisella ohjeella valmistuu neljä herkullisen pehmeää naanleipää. Rakenteen salaisuutena on taikinanesteenä käytetty jugurtti, joka antaa leipiin myös herkullisen hapahkon maun. Taikinaa ei tarvitse kohotella, sillä siihen käytetään hiivan sijaan leivinjauhetta, joka kohottaa pikaleivät kuohkeiksi.

Myös uunin kuumentamisen saa unohtaa, sillä leivät paistetaan pannulla kypsiksi. Tavallinen valurautapannu sopii hyvin tarkoitukseen, mutta jos omistat muurikkapannun, saat valmistettua kaikki leivät yhdellä kertaa. Yhtä hyvin voit paistaa leivät kuumalla grilliparilalla.

Ohuiden leipien kypsentämiseen riittää kolmesta viiteen minuuttia molemmin puolin. Lopuksi leivät viimeistellään sipaisemalla pintaan valkosipulilla maustettua voisulaa.

Ohjeen löydät Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit