Kesän herkullisimmat burgerit! Helppo ja mehevä misolohi vie kielen mennessään - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kesän herkullisimmat burgerit! Helppo ja mehevä misolohi vie kielen mennessään

Tässä vaiheessa kesää kaipaa vaihtelua grilliburgereihin. Lado viikonloppuherkkuun vaihteeksi mehevää misolohta.

Misolohi maistuu herkulliselta grilliburgerin välissä.­

14.8. 7:00

Misotahnaa löytyy kaupasta japanilaisten maustetahnojen ja -kastikkeiden hyllystä. Siitä syntyy mainio muutaman aineksen marinadi lohelle. Voit käyttää samaa marinadi-ideaa sekä kokonaisen kalafileen että burgereihin tarvittavien lohipalojen grillaukseen.

Kalan marinoimisessa viitisen minuuttia riittää: ideana on nimittäin kypsentää lohi grillissä vain nahkapuoli alaspäin, jolloin kala ei hajoa ja kypsyy juuri sopivasti.

Näin myös marinadi pysyy lohen pinnalla, eikä tarraa kiinni grilliin.

Lohen nahka saa grillatessa jopa kärähtää, sillä ennen burgereiden kasaamista se rullataan pois kalan päältä.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit