Täydellinen ohje vuohenjuuston paistamiseen – sopivan paahtunut pinta ja sisältä samettisen pehmeää - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Täydellinen ohje vuohenjuuston paistamiseen – sopivan paahtunut pinta ja sisältä samettisen pehmeää

Vadelmia saadaan tänä kesänä runsaasti, joten niistä osan voi käyttää tähän ihanaan vuohenjuustopastaan.

Tyylikäs ja herkullinen kesäpasta valmistuu siinä ajassa, kuin pasta kiehuu kypsäksi.­

9.8. 8:00

Kuinka onnistua vuohenjuuston paistamisessa? Ikuisuuskysymys on ratkaistu.

Oheisessa pastaohjeessa vuohenjuusto leikataan paksuiksi kiekoiksi, joiden kummallekin puolelle kiinnitetään pieni pala leivinpaperia.

Leivinpaperien välissä paistettuna vuohenjuusto paahtuu pinnaltaan ja pehmenee sisältä herkulliseksi, mutta ei tarraa kiinni pannuun.

Täydellinen pari suolaiselle ja täyteläiselle vuohenjuustolle ovat raikkaat kesävadelmat. Muutaman aineksen pastakastike valmistuu vatuista, öljystä ja balsamicosiirapista sekoittamalla.

Jaa pasta valmiiksi lautasille ja nosta paistettu vuohenjuusto päälle. Kesän herkullisin pasta-annos on valmis!

Ohjeen löydät Soppa365:stä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit